Luovan ilmaisun harjoitus

 


Tehtävänä oli piirtää toteemi joka kuvastaa itseään. 

Design: Piirsin alimmaiseksi talon, mikä kuvastaa omaa kiinnostusta arkkitehtuuriin, taloihin, koteihin, asuntoihin, ja ehkä tulevaisuudessa unelma kotia.

Silence: Toiseksi kuvaksi piirsin järvimaiseman, se kuvastaa paikka mihin menemme yhdessä avopuolison kanssa rauhoittumaan, pois ruuhka suomesta. Se on paikka missä puhelimet ja tietokoneet jää mökkkiin ja nautimme hiljaisuudesta. Se on myös paikka missä saattaa saada hyviä ideoita. Joskus talvella kun olimme mökin rannassa pilkillä piirsin yhden asiakkaan pohjapiirustuksen jäällä lumihankeen ja suunnittelin kaluste järjestystä. 

Furniture: Huonekalut kiinnostavat minua ja varsinkin vanhat huonekalut. Mitä ihania löytöjä saattaa tehdä isovanhempien ullakoilta tai kirpputorien nurkista. Kotona meiltä löytyy paljon vanhoja huonekaluja ja suurimmalla osalla niistä on joku tarina miten ne ovat meille päätyneet. 

People: Perhe ja ystävät ovat todella tärkeä asia minulle elämässä, he ovat tuki ja turva. 

Love: Rakkaus pääsi kaikista ylimmäksi toteemia, koska ilman sitä ei voisi elää. Ja minä olen elänyt oman ensirakkauteni kanssa kohta kymmenen vuotta. 

Kommentit

  1. Kiitos Outi. Monia eri puolia sinussa kuvaava teos ja sen analyysi avartivat yhdessä hienosti mielikuvaani sinusta. Olet selvästi heittäytynyt tehtävän vietäväksi, kiitos.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit